ESCRS i Lissabon 7-11 oktober 2017

Det var full fart i Lissabon med mycket möten och jobb. Vi var fyra personer som åkte ner för att bland annat finnas på plats i våra leverantörers montrar. Mässan slog rekord med nästan 9000 delegater, varav många från Skandinavien, så det var ett utmärkt tillfälle att träffa leverantörer och kunder.

Vi såg intressanta innovationer och apparater som skulle kunna passa i vårt sortiment. Fakomaskiner är ett för oss nytt område som vi vill öppna upp och vi hade givande dialoger med potentiella kunder. Detsamma gäller linser och vi träffade bland andra Rayner för att få veta allt om deras nya, trifokala linser.

Vi vill bredda vår produktportfölj för att bli en helhetsleverantör med bra sortiment och service. Vi vill även ligga i framkant när det gäller ny teknik utan att för den skull förlora fokus på att vara exklusiv distributör på marknaden. Därför är det viktigt att knyta kontakter med innovativa företag som dessutom har en bra support.

En trevlig överraskning var att vi fick pris av Takagi som årets nykomling bland deras distributörer. Ett sådant pris förpliktigar och vi kommer att göra allt för att leva upp till utmärkelsen.

 

Henrik Martinsson, vd

 

 

 

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Quantel Medical

Quantel Medical har nu förvärvat EssMed AB, som är specialiserade på distribution av högkvalitativ medicinsk utrustning inom oftalmologi. Med detta förvärv avser Quantel Medical att fortsätta stärka marknadsnärvaron av sina produkter.