Vill du jobba med oss? Vi söker tekniker till Södra Sverige

Vil du bli del av ett glatt och positivt gäng som gillar utmaningar och tillsammans gör allt för att våra kunder ska bli nöjda?

EssMed AB söker nämligen tekniker för service och underhåll av medicinteknisk utrustning.

Vi är en är distributör av medicinteknisk utrustning inom ögon med kontor och lager i Mölnlycke som från ett antal ledande tillverkare säljer utrustning och tjänster. Våra kunder är Ögonkliniker och Optiker samt privata kliniker som utför ögonundersökningar och ögonoperationer.

EssMed har funnits 20 år på marknaden och är ett välkänt bolag bland våra kunder och kända för att leverera innovativa produkter med hög kvalitet och service i toppklass.

Essmed består av en sälj- och serviceorganisation med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi ägs av Indutrade AB som är ett börsnoterat bolag med långsiktigt ägande.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta som tekniker i Sverige. Resande och oplanerade insatser är en del av vardagen. Lämplig bostadsort är i närheten av Göteborg men andra orter går också bra.

Du ska helst ha arbetat som tekniker av medicintekniska produkter samt ha någon form av teknisk utbildning. Stor kunskap inom data och IT är en fördel då mycket av vår utrustning integreras i nätverk.

Du måste gilla kontakten med kunder och drivs av att lösa problem för att få kunden nöjd. Att sälja Essmed som leverantör av utrustning och tjänster är en viktig del av arbetet.

Du är strukturerad, ordningsam och bra på att planera dina insatser på ett effektivt sätt.

Du är en glad, positiv person som gillar att samarbeta med kollegor och drar dig inte för att göra det där lilla extra för att lösa ett problem som i slutändan gör våra kunder nöjda.

Då vi arbetar nära vara leverantörer som finns utomlands är användandet av engelska i tal och skrift en del av vardagen.

Välkommen med din ansökan till jobb@essmed.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv